Cégbemutató imázsfilm

Elkészült a Goodwill-Trade Kft bemutatkozó rövidfilmje:

 

A film elkészülése egy újabb mérföldkő cégünk történetében, hiszen mindig is szerettük volna, ha jelenlegi vagy leendő partnereink ilyen formában is megismerhessenek bennünket ebben a megváltozott üzleti környezetben, amikor a személyes találkozó nem mindig lehetséges.

A filmben igyekszünk bemutatni, gépparkunkat, szolgáltatásainkat és a mögöttük lévő embereket. Büszkék vagyunk arra, hogy mostanra egy nagy szakértelemmel bíró csapatot sikerült összeraknunk, amely az elmúlt évek kitartó és következes munkájának az eredménye.

Kérjük, amennyiben kérdése van a filmben látottakkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban hívja értékesítési vezetőnket, Oláhné Szekeres Nórát, a 06702527293 telefonszámon vagy írjon az olahne.nora@goodwilltrade.hu email címre, vagy a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségekre.

Kérje árajánlatunkat

Több, mint 25 éves múltunk van az alkatrész- és gépgyártás területén, de minden új projektbe úgy vágunk bele, hogy a legmagasabb színvonalú műszaki megoldásokat adjuk. Az a célunk, hogy egyaránt büszkék lehessünk a kézzel fogható végeredményre.

Ajánlatkérés
Szechenyi_logo