Szakterületeink

Űrtechnika

Az űripari alkatrészek ritkán használt, egyedi összetételű anyagokból készülnek, melyek megmunkálása nagyfokú szakértelmet igényelnek. Egyszerre kell szuper könnyűnek lenniük, másrészt bírniuk kell a szélsőséges, extrém körülményeket is. Itt nincs helye a hibázásnak. Cégünk már több, mint 20 éve vesz részt űripari projektekben és büszkék vagyunk rá, hogy jelenleg is kering az űrben olyan alkatrész, amely a mi gyártóüzemünkben készült.

Űrtechnika

Autóipar

Az autóipar számos kihívás elé állítja a gyártókat, beszállítókat. Mi, a sorozatgyártást és a szoros határidőket szervezettséggel és precízen tervezett folyamatokkal ellensúlyozzuk. Jelenleg is beszállítói vagyunk több autóipari vállalatnak, mind a produktív, mind az improduktív szektorban. Jellemzően alkatrész minősítő gépeket szállítunk a tesztlaboratóriumokba, összeszerelő állomást, vagy befogó egységeket készítünk a gyártósorokra.

Autóipar

Energiaipar

Az energiaiparba készülő alkatrészek azért különlegesek, mert speciális ötvözetű alapanyagokból készülnek, vagy éppen olyan ötvözeteket kíván meg, amit konkrétan az adott alapanyag vevői specifikációja alapján kell legyártani, mert ezek az ötvözetek a piacon nem kaphatóak. Ha ilyen anyagokkal dolgozunk, ki kell fejleszteni a megmunkálási technológiát és egy nagyobb volumenben le is kell tudnunk gyártatni az alapanyagot. Az ilyen típusú anyagok ismerete és készség szintű használata lehetőséget biztosít számunkra, hogy olyan iparágakba is szállíthassunk megoldásokat, ahol gáz és gőzturbinák vagy éppen atomerőművek készülnek.

Energiaipar

Vákuumkemencék

Magyarországon szinte egyedülálló tudással rendelkezünk vákuumkamrák, vákuumkemencék tervezése, kivitelezése és üzemeltetése területén. Legyen szó melegítésről, hűtésről, gázkezelésről vákuumtérben, megtervezzük és le is gyártjuk az egyedi igényeinek megfelelő vákuumrendszert. Az általunk tervezett és gyártott vákuumrendszerek megtalálhatóak hazai kutatóhelyeken.

Vákuumkemencék
Szechenyi_logo