CPLT 2022 Konferencia

Cégünk részt vett kiállítóként és szponzorként a 2022.07.03-08-ig megrendezésre került CPLT 2022 konferencián.

A rendezvényről ide kattintva olvashat részleteket.

A rendezvény idén 2 év halasztás után kerülhetett megrendezésre az Eötvös Lóránd Tudományegyetem szervezésében.

A konferencia témája a nevéből adódóan ( Chemistry and Physics at Low Temperatures) az alacsony hőmérsékleten végzett különböző tudományos kutatások eredményeinek bemutatása volt. A világ minden részéről érkeztek tudósok, kutatók a 120 fős rendezvényre, ez is mutatva a rendezvény jelentőségét a tudományos körökben.

Számunkra érdekes volt azt meghallgatni, milyen tudományos eredmények születtek az általunk tervezett és legyártott vákuumkamra, hivatalos nevén „Ikerkamrás asztrotechnikai célberendezés” használatának eredményeképpen.

Ha önnek is felkeltette érdeklődését, milyen módon kapcsolódik cégünk tevékenysége a hazai kutató intézetekben végzett munkákhoz, kérjük tájékozódjon honlapunkon és keressen bennünket az olahne.nora@goodwilltrade.hu email címen, vagy 0670252729-es telefonszámon.

 

Kérje árajánlatunkat

Több, mint 25 éves múltunk van az alkatrész- és gépgyártás területén, de minden új projektbe úgy vágunk bele, hogy a legmagasabb színvonalú műszaki megoldásokat adjuk. Az a célunk, hogy egyaránt büszkék lehessünk a kézzel fogható végeredményre.

Ajánlatkérés
Szechenyi_logo