Industry Space Days 2022

Cégünk meghívást kapott a rendezvényre, hiszen azon magyar cégek közé tartozunk, akinek jelenleg is gyártott repülő alkatrésze repül az űrben.

Ez az esemény jó lehetőség az európai űripari beszállítóknak és megrendelőknek a személyes találkozásra, B2B meetingek keretében. B2B találkozó időpontja az esemény honlapján foglalható.

Cégünk rész vesz az Európai Űrügynökség (ESA) európai kutatási központjában (ESTEC) Noordwijk-ben, Hollandiában megrendezésre kerülő Industry Space Days 2022 rendezvényen, amire 2022. szeptember 28-29-én kerül sor.

A meetingeken kívül előadások lesznek a ESA jelenleg is futó projektjeiről.

Cégünk űripart érintő referenciái alapján szerepel a Magyar Asztronautikai Társaság gondozásában – a KKM Űrkutatásért és Űrtevékenységért Felelős Főosztályának támogatásával hazai cégeket bemutató kiadványában, az Űrkörkép 2021/2022 kiadványban is.

Ha szeretne többet megtudni űripari tevékenységünkről, kérjük tájékozódjon honlapunkon és keressen bennünket az olahne.nora@goodwilltrade.hu email címen, vagy 0670252729-es telefonszámon.

 

Kérje árajánlatunkat

Több, mint 25 éves múltunk van az alkatrész- és gépgyártás területén, de minden új projektbe úgy vágunk bele, hogy a legmagasabb színvonalú műszaki megoldásokat adjuk. Az a célunk, hogy egyaránt büszkék lehessünk a kézzel fogható végeredményre.

Ajánlatkérés
Szechenyi_logo